Melisa Asli Pamuk uzbuđena zbog serije Ego

Serija Ego, čija je prva epizoda emitovana na ekranu Fox TV-a u nedelju, 5. februara, izazvala je novo uzbuđenje.

Melisa Asli Pamuk uzbuđena zbog serije Ego

Foto Credits: Dizilah

Duo Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk ponovo se sreo u TV seriji nakon 5 godina. Par, koji je ranije zajedno glumio u projektu pod nazivom Carpisma / Sudar, privukao je pažnju velike baze fanova zahvaljujući ovoj produkciji. Serija Ego izdvaja se kao priča o čoveku čiji se život mnogo menja nakon što je prihvatio ponudu svoje šefice da se oslobodi velikog problema u koji upada. Mladić koji želi da izgradi srećan dom. Melisa Asli Pamuk će se pojaviti pred publikom kao šefica Sibel u ovoj seriji. Lik Sibel mora da ima dete pre operacije zbog svoje bolesti, inače neće imati priliku da se ponovo porodi. Obožavaoci Melise Asli Pamuk, koji su željno čekali lik Sibel, dobili su seriju u nedelju uveče.

Pamuk je izjavila da su na snimanju 2 meseca i rekla: „Snimamo dva meseca, uzbuđeni smo. Opis serije Ego napravljen je kao „muškarcima se ne može verovati“. Melisa Asli Pamuk smatra da će se pitanje poverenja u muškarce razlikovati od osobe do osobe. Dakle, šta gledaoci mogu da očekuju?

Melisa je rekla da će gledati nešto što publika do sada nije videla. Glumica je rekla: „Prikazujemo realističnije likove, "sivlje" likove. Tako nešto čeka gledaoce. Takođe igram “sivog” lika. Dobro je dobro, loše je loše. Ja predstavljam ženu u stilu koji volim“, rekla je.

Iako deluje kao priča o muškim i ženskim odnosima, serija Ego će zapravo napredovati kroz postavku priče koja ide duboko u porodične odnose. Melisa Aslı Pamuk je napomenula da je, kada je prvi put pročitala scenario, sivilo svih likova mnogo uticalo na nju. Glumica je dodala: „Niko nije dobar, niko nije previše loš. Ponaša se kako ko treba, sviđa mi se cela priča“. Kojoj vrsti muškaraca se ne može verovati? Melisa Asli Pamuk je na ovo pitanje odgovorila ovim rečima: „Mislim da su muški tip i likovi koji se ne usavršavaju i ne napreduju opasniji.".

View this post on Instagram

A post shared by EGO (@egodizi_)

NOVO - Projekat Al Sancak / Crvena Zastava izaziva ponos kod glumaca!

By: TV Exposed