Jessica May je srećna zbog nove uloge!

Jessica May, koja će preuzeti ulogu u istorijskom filmskom projektu, pokušava da knjigama koje je kupila uhvati duh perioda koji će oživeti.

Jessica May je srećna zbog nove uloge!

Foto Credits: DiziCentral

Jessica May, koja je rođena u Brazilu, napravila je karijeru u Turskoj i postala turska državljanka, bila je poznata po svojoj televizijskoj seriji Yeni Gelin / Nova nevesta.

May, koju smo dugo gledali u različitim projektima kao glumicu u Turskoj, sada je počela pripreme za igrani film koji podržava država Uzbekistan.

Poznata glumica, koja će u filmu reditelja Yalkina Tuycijeva glumiti otomansku konkubinu iz 15. veka, kupila je istorijske knjige za svoju ulogu i počela da radi na tome da uđe u duh lika.

Lik Done Marije

Jessica May, koja će igrati lik princeze Done Marije, koja je došla u otomansku palatu u filmu Ulug Amir va Donna Maria, opisala je svoju novu ulogu ovim rečima:

„Kao glumica, to je projekat u koji mogu da dodam sve od sebe. Jer ima sve što želim da igram... Toliko različitih uloga. U stvari, igraću dva lika. Ovi likovi prolaze kroz tako velike promene da kao glumac morate da uradite mnogo projekata da biste ih doživeli. Živeću ih u jednom projektu. Veoma sam srećna, veoma zadovoljna i veoma uzbuđena.”.

NOVO - Zehra Yilmaz o seriji Yaz Sarkisi / Letnja pesma

By: TV Exposed