Dva miliona za seriju Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

Već odavno je poznato da je serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata pravi fenomen na društvenim mrežama. Sada je stigla još jedna potvrda toga.

Dva miliona za seriju Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

Foto Credits: IMDB

Serija Sen Cal Kapimi u Turskoj i nema neki sjajan rejting. Ipak, interesovanje za ovaj projekat postoji gotovo u svim delovima sveta. Društvene mreže se „usijaju“ uoči svake nove epizode. Prošle srede kada je emitovana nova epizoda, na Twitteru se pojavilo čak milion i po tvitova sa oznakom ove serije.

U međuvremenu stigla je još jedna potvrda popularnosti ovog projekta na društvenim mrežama. Priča o Edi i Serkanu i dalje dobija na popularnosti, tako da broj pratilaca na Instagramu raste iz dana u dan. Zvaničan Instagram nalog serije Sen Cal Kapimi sakupio je 2 miliona pratilaca. Uz to, gotovo da nema postoji zemlja koja nema svoju fan stranicu ove serije. Postoje čak i stranice Sen Cal Kapimi Balkan i slične.

Za sve vas koji želite da zapratite zvaničan Instagram nalog serije ili jednostavno pogledate fotografije možete to učiniti klikom na – Sen Cal Kapimi Instagram.

NOVO - Gokberk Demirci i Ozge Yagiz se pripremaju za venčanje

 By: Milt-TV Exposed