Turski glumac Kıvanç Tatlıtuğ završio u bolnici - sumnja se na COVID-19!

Poznati turski glumac i model Kıvanc Tatlıtug boravio je u bolnici zbog sumnje da je zaražen koronavirusom! Glumac je izjavio da je zajedno sa suprugom Basak, boravio u karantinu u kući u istanbulskom kvartu Kemerburgaz. Međutim, navodno se osećao loše, i završio je u bolnici gde mu je urađen i test na koronavirus. Nakon kraćeg ...

Turski glumac Kıvanç Tatlıtuğ završio u bolnici - sumnja se na COVID-19!

Poznati turski glumac i model Kıvanc Tatlıtug boravio je u bolnici zbog sumnje da je zaražen koronavirusom!

Glumac je izjavio da je zajedno sa suprugom Basak, boravio u karantinu u kući u istanbulskom kvartu Kemerburgaz. Međutim, navodno se osećao loše, i završio je u bolnici gde mu je urađen i test na koronavirus. Nakon kraćeg boravka, Tatlıtug je otpušten iz bolnice.

Bili smo u kući 15 dana. Nisam se osećao dobro, osetio sam simptome bolesti i sada čekam rezultat testa na koronavirus. “, rekao je poznati glumac novinarima dok je napuštao bolnicu.

Tatlıtug je postao poznat nakon pobede na takmičenju za najbolji model sveta 2002. godine. Trenutno je među najpopularnijim i najplaćenijim glumcima u Turskoj. Stekao je veliku slavu širom Turske, Balkana i arapskog sveta svojim ulogama u turskim TV serijama, uključujući "Gümüş," "Aşk-ı Memnu" i "Kuzey Güney.".

By: TV Exposed