Onur Seyit Yaran očekuje vest koja će biti ostvarenje njegovih snova!

Nije slučajno da je Onur Seyit Yaran jedan od mladih turskih glumaca o kojima se najviše priča u poslednje 2 godine sa likom Doruka u TV seriji Kardeslerim / Moja braća i sestre.

Onur Seyit Yaran očekuje vest koja će biti ostvarenje njegovih snova!

Foto Credits: Dizilah

Zapravo, nije tačno da je ovaj uspeh samo zbog lika Doruk koji privlači veliku pažnju. Onur Seyit Yaran je mladić koji smatra svojim principom da preduzima korake u svojoj karijeri sistematski i planirajući unapred. Iz tog razloga, nakon što je pre nekoliko meseci pričao o svom interesovanju za špansku kinematografiju i umetnost, letos je posetio ovu zemlju i postao centar pažnje tamošnje štampe.

Onur Seyit Yaran, koji smatra da mu je emitovanje TV serije Kardeslerim u Španiji veoma važno za postizanje cilja, sanja da se nekako nađe u španskom bioskopu. Izražavajući da voli priče i tečne fikcije španskih produkcija, glumac takođe ulaže velike napore da nauči jezik. Sa ovakvim planskim i odlučnim stavom, Onur, za razliku od mnogih svojih kolega u sektoru, konstruiše gde želi da bude u budućnosti i preduzima neophodne korake da postigne ovaj cilj. Ako je najvažnija stvar koja će glumcu izmamiti osmeh, iz nove izjave se može shvatiti da će dobiti dobre vesti o svom poslu.

Onur Seyit Yaran je objasnio koliko je bio odlučan na svom putu karijere sledećim rečima: „Nova i dobra vest o mom poslu me mnogo motiviše. Bez obzira koliko sam tužan ili neraspoložen, ako dođe do novog ažuriranja, nove agende, nove pozitivne situacije u vezi mog posla, to će me izvući iz moje pozicije i ponovo usrećiti.".

Ostaje da vidimo da li će i u kom to projektu u Španiji ovaj glumac pojaviti.

NOVO - Sutra počinje nova turska serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed