Haluk Bilginer o novoj sezoni serije Sahsiyet | Ličnost

Pre dva dana održana je gala premijera nove sezone serije Sahsiyet | Ličnost u kojoj glavnu ulogu tumači sjajni Haluk Bilginer.

Haluk Bilginer o novoj sezoni serije Sahsiyet | Ličnost

Sve oči bile su i ovog puta uprte u Bilginera u seriji, koja će publiku dočekati na digitalnoj platformi Gain 13. novembra.

Haluk Bilginer, koji je nedavno podelio glavnu ulogu sa Angelinom Jolie u filmu Maria, nije odgovorio na pitanje na tu temu rekavši: "Ovde smo zbog Ličnosti.", mislivši na seriju.

Glumica Aysen Inci, koja je u seriji glumila suprugu lika Haluka Bilginera, Mebrure, otkrila je neke detalje i rekla: „Glumila sam njegovu ženu Mebrure. Ako bude treće sezone, Haluk insistira da u njoj glumi Angelina Jolie. Imam pritužbu protiv Haluka Bilginera", našalila se glumica.

Divna glumačka ekipa

Haluk Bilginer je tada zagrlio svoju kolegenicu i partnerku iz serije i rekao: "Nikad!".

U međuvremenu, sjajni glumac je pohvalio svoje kolege u projektu Sahsiyet i rekao:

"Divna glumačka ekipa. Učestvovao sam u seriji Sahsiyet sa zaista velikim zadovoljstvom. Kada sam prvi put pročitao scenario pre pet godina, rekao sam tada bez obzira na sve, ne zanima me nijedan drugi posao. Igraću ovo. I glumim u seriji sa velikim zadovoljstvom. Volim da radim sa ovim fantastičnim timom. Kad sam svaki dan išao na set, bio sam poput klinca koji ide u luna park. Bio sam zaista srećan. Sada pet godina nakon toga, kada je došla druga sezona, kako je rekao Hakan Gunday, ovoga puta to je priča o čoveku koji traži svoju ličnost. Iskreno se nadam da će vam se svideti.".

NOVO - Da li Birce Akalay i serija Bir Derdim Var | Imam problem mogu do bolje gledanosti?!

By: TV Exposed