Berguzar Korel i Halit Ergenc svađaju se i preko društvenih mreža

Šeherezada iz serije ‘1001 noć’ iliti glumica Berguzar Korel, pre nekoliko dana iznenadila je svoje pratioce na društvenim mrežama kada je javno prozvala 49-godišnjeg supruga, glumca Halita Ergenca poznatog po ulozi Sulejmana. Razlog je inače pomalo bizaran.  Naime, na televiziji se prikazivala serija u kojoj glumi njen suprug. U epizodi te večeri, Halitov lik saznaje da je dečak ...

Berguzar Korel i Halit Ergenc svađaju se i preko društvenih mreža

Šeherezada iz serije '1001 noć' iliti glumica Berguzar Korel, pre nekoliko dana iznenadila je svoje pratioce na društvenim mrežama kada je javno prozvala 49-godišnjeg supruga, glumca Halita Ergenca poznatog po ulozi Sulejmana. Razlog je inače pomalo bizaran. 

Naime, na televiziji se prikazivala serija u kojoj glumi njen suprug. U epizodi te večeri, Halitov lik saznaje da je dečak kojeg je smatrao svojim sinom, ustvari dete njegovog najboljeg prijatelja. To saznanje ga je potpuno slomilo, a iznerviralo je i Berguzar koja je potom prozvala supruga, ali i reditelje i scenariste serije.

Glumica je napisala: 'Umorna sam od vas, kako možete ovo da radite ljudima. Neću više da gledam ovu seriju, ne mogu'.

Na ovakvu objavu, njen suprug je ostavio komentar: 'Nisam ovo očekivao od tebe', na šta je glumica dalje kroz šalu napisala: 'Ne sviđa mi se smer u kojem serija ide, ne sviđa mi se ni tvoj lik. Zašto si pristao na ovo?'

Glumičini pratioci su poručili kako nebi trebala javno da piše takve komentare, te da bi joj bilo bolje da mu je podrška. Inače, priča se da se ovaj par razvodi i da već neko vreme žive odvojeno. Iako su ih mediji već nekoliko puta pitali je li to istina, njih dvoje ne žele da komentarišu. 

By: TV Exposed

NOVO-Alyina priča u Kirmizi Odi je tek počela…Naredne scene još više će rastužiti publiku…