Selin Sekerci uzbuđena zbog nove uloge

Turska glumica Selin Sekerci, poslednji put je je na TV ekranima bila u projektu pod nazivom Catu Katu Ask / Ljubav na krovu 2020. godine.

Selin Sekerci uzbuđena zbog nove uloge

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja se u poslednje vreme više fokusirala na bioskop, odnosno filmove, igrala je i lik Mine u digitalnoj TV seriji Yesilcam, koja je emitovana na Blu TV-u.

Selin Sekerci, koja se pojavila i u filmovima pod nazivom Benden Ne Olur / Šta mi se dešava, Sevda Mecburi Istikamet i Annesinin Kuzusu / Majčino jagnje, uskoro će se sastati sa svojim fanovima u novoj televizijskoj seriji.

Premijera nove serije naredne srede

Još jedna glavna ženska uloga poput Burcu Ozberk postala je Selin Sekerci u TV seriji Kralice / Kraljica, čija će prva epizoda biti emitovana u sredu, 22. marta, na Kanalu D.

Poznata glumica, koja će na ekranu biti sa likom po imenu Zeynep, napomenula je da je ovaj lik sličan njoj i da to izaziva uzbuđenje. Selin će se vratiti na ekran sa snažnim ženskim likom, a za ulogu je pripremila i mala iznenađenja pre snimanja. Evo glumičinih reči o liku:

„Volim da igram jake žene, a opet, došao mi je veoma jak karakter. Zeynep takođe ima mnogo sofisticiranih detalja. Takođe sam u Zeynep pronašla mnogo stvari o sebi. Na primer, iscelitelj Zeynep; brine o bilju i biljkama. Ovo su za mene veoma slatki detalji. Mogu da ih proučavam, mogu da ih istražujem. Volim takve stvari. Htela sam da napravim nakit za lik. Kao dodatak kostimima… Istraživala sam cveće kao ono za šta je dobro… Zeynep je lik u kome mogu da nađem mnogo toga. To je uloga koju mogu da živim u njenom svetu. Zato sam tako uzbuđena.”.

NOVO - Koja glumica je napustila projekat Gecenin Ucunda i prešla u seriju Aile?!

By: TV Exposed