Su Burcu Yazgi Coskun pokazuje veliki kvalitet u teškim scenama

Su Burcu Yazgi Coskun, koja već tri sezone uspešno igra u TV seriji Kardeslerim / Moja braća, nastavlja da privlači pažnju posebno svojom glumom u dramskim scenama.

Su Burcu Yazgi Coskun pokazuje veliki kvalitet u teškim scenama

Foto Credits: Posta Gazetesi

Emocionalni intenzitet lika Asiye, koja je došla na mesto događaja nakon što je prikazana scena sa decom u 87. epizodi serije Moja braća i zatekla ih povređene, duboko je uticala na publiku.

Dok fanovi serije Kardeslerim kritikuju scenariste, odnosno Gul Abus, to je zato što su neki od likova napustili seriju. Snimanje dece, zatim borba za život u bolnici i emocionalnost lika Asiye u ovom procesu, veoma su impresionirali obožavaoce turske serije Kardeslerim / Moja braća.

Prošla je 87. epizoda ove TV serije i treća sezona se bliži kraju. Publika sa nestrpljenjem iščekuje šta će se desiti na kraju ove situacije, koja se pojavila na samom kraju scenarija u sezoni, koji su neki gledaoci kritikovali.

Zapažena u emotivnim scenama

Naravno, nastupi glumaca u ovako teškim i emotivnim scenama ne prolaze nezapaženo.

Su Burcu Yazgi Coskun, koja je zvezda u usponu poslednjih godina na društvenim mrežama, obradovala je svoje pratioce posebno svojim nastupom u 87. epizodi. Mlada glumica je pred kamerama od svoje 7. godine, a projekat Kardeslerim bio je odlična prilika za njenu karijeru i iskustvo.

Iz komentara na društvenim mrežama jasno je da je Su Burcu Yazgi Coskun uticala na publiku, posebno u emotivnim i scenama punim suza.

NOVO - Yigit Kocak o liku Omera i ambicijama

By: TV Exposed