Ismail Filiz u seriji Barbaroslar / Braća Barbaros

Turski glumac Ismail Filiz ima novu ulogu. Filiz se vraća na TV ekrane u novoj seriji ES Filma koja se zove Barbaroslar / Braća Barbaros.

Ismail Filiz u seriji Barbaroslar / Braća Barbaros

Podsećamo, u pitanju je jedan od najvećih i najambiciozinijih projekata u istoriji turskih serija. Snimanje kadrova na ovom projektu je započelo a serija će biti emitovana na jesen. Prve video najave serije se očekuju u maju mesecu. Ismail Filiz će u seriji Barbaroslar tumačiti stvaran istorijski lik po imenu Kurdoglu. Kurdoglu Muslihiddin Reis je bio najbliži prijatelj Hayreddina Barbarosse, koji mu je nekoliko puta pomagao u teškim situacijama. Počeo je kao pirat da bi kasnije postao admiral Ottomanskog carstva i sanjak bey (nešto nalik guverneru) Rhodesa. Upravo taj istorijski lik je kreirao Ottomansku mornaricu u Indijskom okeanu i izveo uspešnu vojnu ekspediciju na Sumatru.

Ismail Filiz je u karijeri tumačio uloge u pet projekata. Poznat je kao Abaza Mehmet Pasa u svetski poznatoj turskoj seriji Muhtesem Yuzyil: Kosem. Glumio je u seriji Milat, a starije generacije dobro pamte njegovu ulogu Omera Ucara u seriji Ezel.

NOVO - Can Yaman raskinuo sa devojkom – razlog njegov karakter?!

By: Milt-TV Exposed