Počela druga sezona - Omer i Gamze su se ponovo sreli!

Na ekranima Star TV-a počela je druga sezona serije Omer, jednog od uspešnih projekata prošle sezone.

Počela druga sezona - Omer i Gamze su se ponovo sreli!

Foto Credits: DiziCentral

Nova sezona počela je 22. epizodom koja je emitovana u ponedeljak, 11. septembra.

Iako je promena imidža Selahatina Pasalija odmah privukla pažnju, Gokce Bahadir je takođe dobila velike pohvale od svojih obožavalaca na društvenim mrežama svojim nastupom.

Takođe je poznato da će projekat Omer, koji producira OGM Pictures i koji je prošle sezone zauzeo prvo mesto na rang listi rejtinga, u novoj sezoni takmičiti sa jakim rivalima za rejting.

Serija Omer, koja je prošle sezone povezala svoju publiku sa ekranom, bila je jedan od projekata za koje su urađene važne pripreme za novu sezonu. Omer, u režiji uspešnog reditelja Cema Karcija, a čiji je scenario napisao Gulizar Irmak, vratio je publiku na ekran odakle je stao sa svojom 22. epizodom.

Intenzivna podrška obožavalaca serije na društvenim mrežama takođe je bila izuzetna. Priča o Omerovoj i Gamzeovoj ljubavi, koja je procvetala uprkos svim izgledima, nastavlja da drži publiku na platnu u novoj sezoni.

Petoro novih glumaca

Esra Akkaya, Erol Baboglu, Burcu Cavrar, Ozgur Daniel Foster i Damla Makar su takođe uključeni u glumački kadar u novoj sezoni.

Sa novim imenima, priča će krenuti ka različitim tačkama i čini se da će druga sezona serije ponovo privući pažnju miliona.

Omer i Gamze ponovo su se ujedinili u poslednjoj sceni 22. epizode. Omer, koji je bio uznemiren odlaskom Gamze, drži se sna o svojoj ljubavi i prolazi neočekivanim putevima. Resat, bespomoćan pred Omerovim ljubavnim bolom, pati što ne može da pronađe rešenje za svog sina...

NOVO - Hande Ercel je veoma uzbuđena zbog nove uloge

By: TV Exposed