Za 10 dana počinje nova turska serija Yabani / Divlji

Objavljen je dugo očekivani poster nove serije FOX TV-a, Yabani / Divlji, koja se radi u produkciji NTC Media, a na poziciji producenata su Fatih Aksoy i Mehmet Yigit Alp.

Za 10 dana počinje nova turska serija Yabani / Divlji

Foto Credits: Dizilah

Poster sa Halitom Ozgurom Sarijem, Simay Barlas, Yurdaerom Okurom, Dolunay Soysert i Bertanom Aslanijem dobio je veliko priznanje na društvenim mrežama.

Serija Yabani / Divlji, produkcija koja svoju tvrdnju otkriva svojom glumačkom ekipom, jedna je od produkcija od koje Fox TV očekuje dobru gledanost u novoj sezoni.

Projekat Yabani, koji će svoje ekransko putovanje započeti u utorak, 12. septembra, privlačeći pažnju svojom pričom i snažnom glumačkom postavom, govori o životnom putu koji je započeo borbom za život na ulici nakon otmice iz duboko ukorenjene porodice i stigavši do vile.

Kvalitetna glumačka ekipa

Glavne uloge u seriji tumače Halit Ozgur Sari, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Aslani i Sebnem Hassanisoughi.

U glumačkoj ekipi serije Yabani / Divlji se nalaze i sledeća imena: Osman Alkas, Aysegul Unsal, Sezer Aricay, Birgul Ulusoy, Roybin Erden, Seray Ozkan, Selim Can Yalcin, Ramiz Mulamusa, Guray Gorkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al i drugi.

Serija Yabani, čiji je režiser M. Cagatai Tosun, a čiji je scenario napisala Hilal Yildiz, biće na Fox TV-u svakog utorka u 20.00, počevši od utorka, 12. septembra.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Snimanje serije Kizil Goncalar / Crveni pupoljci počinje u oktobru

By: TV Exposed