Novi glumci u seriji Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha

Glumački kadar turske serije Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha se polako kompletira. Stigle su nam i nove informacije.

Novi glumci u seriji Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha

Foto Credits: Dizilah

Serija Son Nefesime Kadar ili u prevodu Do poslednjeg daha predstavlja tursku adaptaciju britanskog hita Happy Valley. Britanska verzija je za kratko vreme postala jako veliki hit i veoma tražena i cenjena serija.

U centru radnje ovog projekta je policajka koja je ostala bez kćerke i njena velika želja da kazni počinioca tog gnusnog čina. Ulogu policajke će tumačiti Nurgul Yesilcay. Glavnog negativca će glumiti Emre Kinay.

Od ranije je poznato da će uloge u ovoj seriji tumačiti i Ertan Saban, Ipek Filiz Yazici, Elif Ceren Balikci i Turku Su Demirel. Juče je potvrđena vest o novim glumcima u ovom projektu. U seriji Son Nefesime Kadar uloge će imati i Rojda Demirer, Taha Baran Ozbek i Bulent Alkis. Dakle, veoma ozbiljna i kvalitetna ekipa je na okupu.

Podsećamo, ovaj novi projekat se radi u produkciji kompanije Pastel Film. Serija Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha će biti emitovana na kanalu Fox TV. Snimanje kadrova ove nove turske serije počeće za 5-10 dana.

NOVO - Kubilay Aka poslao jasnu poruku (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed