Demet Ozdemir i Oguzhan Koc odlučili da definitivno raskinu!

Turska glumica Demet Ozdemir je i dalje u potrazi za novom ulogom i novom serijom u kojoj će raditi. Do tada, dosta se piše i priča o njenom privatnom životu.

Demet Ozdemir i Oguzhan Koc odlučili da definitivno raskinu!

Foto Credits: Hurriyet

Pre oko godinu dana, Demet Ozdemir i Oguzhan Koc su otpočeli svoju romansu. Kao i svaka veza, njih odnos je imao uspone i padove. Nedavno su zajedno boravili na odmoru u Parizu, a po povratku sa istog su doneli važnu odluku za budućnost. Po povratku u Istanbul, Demet i Oguzhan su odlučili da raskinu. Oboje su obrisali zajedniče fotografije na svojim zvaničnim Instagram profilima i na njima više nema dokaza o njihovoj sada već bivšoj vezi.

Prema pisanju turske štampe, jedan od razloga raskida je i to što je majka Demet Ozdemir, Aysen Sener bolesna, pa je glumici potrebno vreme da brine o svojoj majci. Takođe, kao mogući razlog se navodi i svađa koja se dogodila tokom odmora u Parizu.

Par je bliskim ljudima potvrdio da su raskinuli i da je ovaj put to definitivno i da nema povratka. Demet i Oguzhan su nakon svega ostali u prijateljskim odnosima, ali svaka ljubavna priča između njih je završena.

NOVO -Bahar Sahin i zvanično u novoj seriji Masum ve Guzel / Nevina i lepa

 By: Milt-TV Exposed