Bahar Sahin i zvanično u novoj seriji Masum ve Guzel / Nevina i lepa

Turska glumica Bahar Sahin potpisala je ugovor za novu ulogu. Prenosimo kompletnu informaciju vezanu za ovu temu.

Bahar Sahin i zvanično u novoj seriji Masum ve Guzel / Nevina i lepa

Foto Credits: Internet Haber

Bahar Sahin je potpisala ugovor sa kompanijom Avsar Film. Reč je o ugovoru za ulogu u novoj turskoj seriji pod nazivom Masum ve Guzel / Nevina i lepa. O njenom angažmanu u ovom projektu je već bilo reči ranije. Sada je završena kompletna procedura i ugovor je potpisan.

Od ranije je poznato da će glavne uloge u ovoj novoj turskoj seriji tumačiti Sude Zulal Guler i Dogan Bayratkar. Pored njih poznato je i da će jednu od uloga glumiti Gulenay Kalkan. Scenarista serije Masum ve Guzel je Burcu Over a režiser na projektu Aytac Cicek. Radnja ove serije doneće priču o dve devojke koje su odrasle o sirotištu i prema najavama nas očekuje veoma emotivna priča u ovom projektu.

Bahar Sahin će u maju napuniti 25 godina, a do sada se pojavila u 12 projekata. Trenutno tumači lik Asli u seriji Duran, koja se emituje na Gain digitalnoj platformi.

Poslednja televizijska serija u kojoj je glumila je Zalim Istanbul gde je tumačila lik po imenu Ceren. Pored navedenih projekata, glumila je i u TV serijama Servet, Kayitdisi, Lise devriyesi, O Hayat Benim i drugim. Karijeru je otpočela epizodnom ulogom u seriji Ulan Istanbul 2015. godine.

NOVO - Današnji slavljenik je Onur Seyit Yaran

 By: Milt-TV Exposed