Današnji slavljenik je Onur Seyit Yaran

Danas svoj 26. rođendan proslavlja jedan od najtalentovanijih turskih glumaca iz mlađe generacije. U pitanju je Onur Seyit Yaran.

Današnji slavljenik je Onur Seyit Yaran

Foto Credits: Dizilah

Onur Seyit Yaran je rođen 13. januara 1996. godine u Istanbulu. Reč je o obrazovanom mladiću koji je na studijama na Halic Univerzitetu. Pre glume se veoma uspešno bavio modelingom. Pobednik je takmičenja Najbolji model Turske 2016. godine. Nakon pobede na tom takmičenju, predstavljao je svoju zemlju i na izboru za Najbolji model sveta iste godine.

Svoju glumačku karijeru je otpočeo 2019. godine. Tada je glumio Canberka Dalija u TV seriji Kalk gidelim. Pojavio se u sve 73 epizode te turske serije. Nakon toga je glumio Enesa u TV seriji Vuslat. Poslednja serija na kojoj je radio, kojom je privukao zaista dosta pažnje na sebe je Kardeslerim / Moja braća. U njoj je zaista zapažen kao Doruk Atakul.

U septembru 2020. godine je doživeo i veliku neprijatnost kada je u jednoj Istanbulskoj četvrti došlo do svađe pri kojoj je ispaljen metak a hitac je pogodio glumca u telo. Srećom, povreda nije bila opasna po njegov život i Onur se brzo i uspešno oporavio.

Onur Seyit Yaran se pored nespornog talenta ističe markantnim izgledom i visinom od 187 centimetara.

Kako se vama čini dosadašnja karijera ovog mladog glumca? U kojoj ulozi je po vama bio najbolji? Pišite nam u komentarima ispod.

NOVO - Riza Kocaoglu – Za sada bez novih serija

 By: Milt-TV Exposed