Riza Kocaoglu – Za sada bez novih serija

Turski glumac Riza Kocaoglu dao je novi intervju pripadnicima medija. Glumac je govorio o zaista raznim temama, o poslu, privatnom životu ali i zdravstvenom stanju.

Riza Kocaoglu – Za sada bez novih serija

Foto Credits: IMDB

Riza Kocaoglu je rekao da je koronavirus za njega prošlost. Dva ili tri dana je imao temperaturu, ali je sada sve u najboljem redu, savladao je virus, negativan je na testu i oseća se dobro. Potom je govorio i o svom poslu.

Riza je najavio da će ove godine glumiti u pozorištu i da će tako biti dokle god ne počne rad na nekoj novoj seriji. Za sada nema nagoveštaja za tako nešto. Ponuda je imao, ali ništa od njih nije zadovoljilo njegova očekivanja. Kocaoglu je potom otkrio i detalje iz svog privatnog života. Glumac je rekao da je trenutno sam i da u njegovom životu nema nikoga.

Kada je u pitanju Riza Kocaoglu poslovno, odnosno kao glumac, njegova karijera je zaista bogata. Glumac se do sada pojavio u četrdeset i dva projekta. U toku prošle godine je snimio seriju Another Self, Netfixov projekat u kojem glavnu ulogu tumači Tuba Buyukustun.

Pojavio se i u serijama Alev Alev i Menajerimi Ara, ali projekat koji je definitivno obeležio njegovu karijeru u skorije vreme je Cukur. U ovoj veoma popularnoj seriji je tokom 132 epizode tumačio lik po imenu Alico.

Pored navedenih projekata glumio je još u TV serijama Ya Istiklal Ya Olum, Icerde, Filinta i drugim.

NOVO - Potvrđena zatvorska kazna za glumca Ahmeta Kurala

 By: Milt-TV Exposed