Gonul Dagi drži vrh gledanosti subotom!

Epizoda 119 popularne TV serije TRT 1 Gonul Dagi, koja je ušla u svoju četvrtu sezonu sa rekordima gledanosti i konstantno povećavala svoju uspešnost, zauzela je prvo mesto u svim kategorijama.

Gonul Dagi drži vrh gledanosti subotom!

Foto Credits: Internet Haber

119, epizoda serije Gonul Dagi, koja je emitovana na TRT 1 u subotu, 23. decembra, ponovo je postigla veoma dobru gledanost u svim grupama publike i ostala na prvom mestu.

Čini se da je činjenica da je serija imala veliko interesovanje publike tokom četiri sezone i čini se da je važan događaj u istoriji turskih TV serija.

Mora se reći da je projekat Gonul Dagi projekat koji ima svoje ime upisano zlatnim slovima u istoriji turskih TV serija.

Dominacija subotom

Gonul Dagi, koji priča priču o anatolskoj priči u stepi, žutim zemljama, godinama pričanim legendama i nezaboravnim ljubavima, na ekranima reflektuje delove iz života anadolske dece koja gaje velike snove u svom malom svetu, i tri rođaka koji pokušavaju da postignu nemoguće uprkos svim preprekama.

Projekat Gonul Dagi, koji se dotiče veoma važnih problema zemlje i dotiče publiku svojim iskrenim scenarijem spojenim sa ljubavlju, poštovanjem, tolerancijom i turskim tradicionalnim vrednostima, nastavlja da motiviše i usmerava mlade ljude u preduzetništvu.

Seriju producira Kopru Film|Ferhat Essiz i režira je Yahia Samanci, a scenario za Gonul Dagi napisali su Ali Asaf Elmas, Teoman Gok i Emel Cokcaliskan.

Serija Gonul Dagi, u kojoj glume Berk Atan, Semih Erturk i Cihat Suvarioglu, nastavlja da se emituje subotom uveče.

NOVO - Serija Yarin Yokmus Gibi | Kao da sutra ne postoji privlači veliku pažnju!

By: TV Exposed