Serija Yarin Yokmus Gibi | Kao da sutra ne postoji privlači veliku pažnju!

Događaji u novoj seriji pod nazivom Yarin Yokmus Gibi | Kao da sutra ne postoji, koja će se emitovati na digitalnoj platformi Gain, veoma se brzo šire društvenim mrežama.

Serija Yarin Yokmus Gibi | Kao da sutra ne postoji privlači veliku pažnju!

Foto Credits: NTV

Fotografije podeljene sa seta nove turske serije Yarin Yokmus Gibi | Kao da sutra ne postoji sa Halitom Ergencom i Tubom Buyukustun oduševile su publiku na društvenim mrežama.

Uzbuđenje zbog susreta dva uspešna imena za potpuno novu seriju dostiglo je milione fanova, a produkcija pod nazivom Yarin Yokmus Gibi izazvala je veliki talas uzbuđenja.

Tuba Buyukustun je jedno od imena čiji se projekti željno iščekuju u celom svetu i koja već duže vreme uspeva da stekne ime u inostranstvu.

U ovom trenutku, serija Kara Para Ask ima veoma važno mesto u karijeri Tube Buyukstun.

Ogromno interesovanje na društvenim mrežama

Možemo reći da se ista situacija desila i za Halita Ergenca, a glavni glumac je prešao granice matične zemlje i svojim projektima u kojima je učestvovao proneo svoje ime po celom svetu.

Halit Ergenc je svojim veličanstvenim nastupom Sulejmana u TV seriji Muhtesem Yuzyil | Sulejman Veličanstveni ostavio svoje ime zapisano zlatnim slovima u istoriji turskih TV serija. Istovremeno, uspeh serije u inostranstvu je takođe doprineo širenju turskih TV serija širom sveta.

Iz tog razloga, novi projekat pod nazivom Yarin Yokmus Gibi, u kojem glume dva snažna glumca, čini se da je impresionirao sve domaće i strane gledaoce turskih serija. Producent serije, koju režira Zeynep Gunay je Saner Ayar.

Snimanje serije, koju potpisuje CB Media, počelo je 9. decembra, a fotografije dvoje uspešnih glumaca brzo su se proširile društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by GAİN (@gain)

NOVO - Fanovi žele da Serenay Sarikaya i Kivanc Tatlitug glume zajedno i u novim serijama!

By: TV Exposed