Turska serija Fatmagul’un Sucu Ne i dalje osvaja gledaoce širom sveta

Da li je Fatmagul’un Sucu Ne ponos turskih TV serija, već je dobro poznato. U Španiji, gde je industrija turskih TV serija kasno otkrivena, projekti jedan za drugim nastavljaju da se susreću sa publikom.

Turska serija Fatmagul’un Sucu Ne i dalje osvaja gledaoce širom sveta

Foto Credits: IMDB

Nedavno su objavljene mnoge vesti da su veoma uticajne turske TV serije poput Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj, Sadakatsiz / Neveran i Kadin / Žena uticale na veliku publiku u ovoj zemlji. TV serije poput Sen Cal Kapimi, Hercai, Kara Para Ask, Sen Anlat Karadeniz takođe su bili projekti koji su vremenom osvojili divljenje publike u Španiji. Međutim, među svim ovim TV serijama, Fatmagul’un Sucu Ne ima veoma posebno mesto.

Fatmagul’un Sucu Ne, jedan od najvažnijih projekata u istoriji turske televizije, između 2010. i 2012. godine zauzeo je Tursku “na juriš”. Serija u kojoj glume duo Beren Saat i Engin Akyurek je njih dvoje poznatim širom sveta. Glumci kao što su Firat Celik, Kaan Tasaner, Engin Ozturk, Esra Dermancioglu i Bulent Seyran takođe su privukli široku publiku zahvaljujući ovom projektu TV serije.

Veliki uspeh serije Fatmagul’un Sucu Ne u Turskoj proširio se i u inostranstvo i do sada je prikazana u 149 zemalja. Adaptacija serije doneta je publici u Španiji. Televizijski kritičar Sina Kologlu, koji je podelio važan detalj o seriji Fatmagul’un Sucu Ne, koja je pogodila ceo svet, dao je sledeći komentar: „Snimljena je 2010. godine. Do danas je prodata u 149 zemalja. Snimljena je španska verzija; „Fatmagul’un Sucu Ne?“… Prema podacima koje je dala Parrot Analitics, Fatmagul’un Sucu Ne? je 5. u TV serijama na svim platformama.“ Smatra se važnim uspehom da turska serija bude peta najgledanija TV serija u Španiji na svim platformama.

NOVO - Serenay Sarikaya sa novom serijom doživljava isto iskustvo kao Hazal Kaya!

By: TV Exposed