Fanovi postaju razočarani serijom Uc Kiz Kardes / Tri sestre!

Berker Guven i Ozgu Kaya nastavljaju da impresioniraju publiku kao veoma uspešan TV serijski par u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre koja se emituje na Kanalu D utorkom uveče.

Fanovi postaju razočarani serijom Uc Kiz Kardes / Tri sestre!

Foto Credits: IMDB

U ovoj TV seriji Kanala D, koja je počela sa emitovanjem pre godinu dana i koja je postigla veoma dobru gledanost, stvari su se veoma pobrkale. Bol koji je doživeo lik Turkan, koju igra Ozgu Kaya, ponovo je doneo reč da se muškarcima ne može verovati.

Verni gledaoci serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, s druge strane, nisu nimalo zadovoljni položajem Somerovog lika, iako je reč o adaptaciji istoimenog romana Ical Aydin. Uspešan nastup Berkera Guvena je pohvaljen, ali reakcija na Somerov lik u priči raste. Mnogi obožavaoci TV serija su duboko razočarani zbog Turkan.

U utorak je emitovana 38. epizoda serije i osećanja Turkan, kada je video Somera, koji je viđen u krevetu u Mineovoj kući, podstakli su publiku da saoseća. Komentarišući „Najveća nesreća Turkan je to što se Somer ispostavi da je bezličan“, fanovi serije čak izražavaju da žele da pljunu na lik Somera.

Upozorenje za scenariste

Kao rezultat Mineovih predstava, kako će se kompenzovati situacija u kojoj je Somer pao pred Turkan, a gde će scenario dalje napredovati, publika sa radoznalošću čeka. Jedan gledalac upozorava pisce:

„Ako Somer učini nešto pogrešno i vrati se Mine, serija će se srušiti i nećemo je gledati.“ Zaista, fanovi serije Uc Kiz Kardes su veoma razočarani ovom scenom u 38. epizodi. U dosadašnjem uspešnom nizu serije uvek je prednjačio scenario.

Opet, scenario je u prvom planu, ali ova situacija se može odraziti u narednim epizodama kao prelomna tačka za publiku, ali i smetnja.

NOVO - Veliki test za Demet Ozdemir i Engina Akyureka

By: TV Exposed