Veliki test za Demet Ozdemir i Engina Akyureka

Fox TV se ovom temom bavi godinama i na sve načine pokušava da napravi solidne serije sa ogromnim budžetima.

Veliki test za Demet Ozdemir i Engina Akyureka

Foto Credits: IMDB

Osim što serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka traje 6 sezona i uvek je imala i ima dobre rezultate otkako je počela, u svim ovim naporima Fox TV-a nema ozbiljnog rezultata.

Neke serije se povremeno ističu. a projekat Mucize Doktor / Čudesni doktor je jedan od njih. Ovaj projekat, koji je emitovan dve sezone, privukao je veliku pažnju. Serija Mahkum / Zatvorenik je takođe imala veoma dobar početak kada je počela.

U zamenu za dugogodišnje ulaganje Fox TV-a u TV serije, očigledno je da je najmoćnija serija i dalje Yasak Elma. Naravno, treba reći da će se ovaj projekat završiti finalom na kraju sezone, osim ako ne dođe do promene u poslednjem trenutku.

Velika očekivanja od serije Adim Farah

Nestrpljivo se iščekuje kakve će rezultate dati serija Adim Farah / Zovem se Farah u naporima Fox TV-a da privuče publiku uz ekrane i stvori još jedan projekat koji se proteže na duži vremenski period. Priča u seriji, koja okuplja dva veoma popularna imena kao što su Demet Ozdemir i Engin Akyurek je vrsta koju će publika voleti.

Engin Akyurek, sa likom mafijaškog vođe Tahira, privukao je veliku pažnju pre nego što je serijal i počeo. Možemo reći da će Demet Ozdemir ponovo privući veliku pažnju nakon projekta Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, koji je emitovan na Disney plusu. Čini se da je serija Adim Farah prikladan projekat za povećanje efikasnosti Fox TV-a.

Mora se reći i da će ova priča, koja će započeti susretom iranske imigrantice sa vođom mafije Tahirom kao rezultat svedoka ubistva u Turskoj, gde je došla sa detetom, imati mnogo kupaca i u inostranstvu. Iz objava na društvenim mrežama možemo videti da već postoji veliko uzbuđenje za publiku u inostranstvu zbog serije. Podsećamo, serija Zovem se Farah počinje 1. marta.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Veliko iznenadjenje u novoj epizodi serije Yali Capkini!

By: TV Exposed