Nova veza među turskim glumcima – Onur Tuna i Hande Dogandemir?!

Nastavlja se analiza privatnih života javnih ličnosti u turskim medijima. Stigla je nova priča o navodnoj novoj vezi između turskih glumaca.

Nova veza među turskim glumcima – Onur Tuna i Hande Dogandemir?!

Foto Credits: aHaber

Turski mediji su od početka ove godine rešili da svakog ko se bavi glumom u toj zemlji povežu sa nekim partnerom. Šalu na stranu, ali se nekada zaista stiče takav utisak. Juče je objavljena nova priča o navodno novoj ljubavi između dvoje turskih glumaca.

Ovaj puta meta natpisa su Hande Dogandemir i Onur Tuna. Njih dvoje su prema tvrdnjama nekih izvora u ljubavnoj vezi. Turska štampa je posvetila jednu celu stranicu analizi ovih tračeva i smatraju da u svemu tome ima istine. Za potvrdu ili demant moraćemo kao i uvek da sačekamo da se oglasi neko od njih dvoje.

Onur Tuna važi za jednog od markantnijih muškaraca u svetu turskog šou-biznisa. Rođen je 2. jula 1985. godine a ono po čemu se svakako izdvaja jeste njegova visina. Onur je visok čak 195 centimetara. Upravo zbog toga je bio u centru pažnje kada je reč o novom filmu Benden ne Olur u kom tumači glavnu ulogu. Njegova partnerka na sceni tog projekta je Hazal Kaya koja je znatno niža od  kolege glumca. Prema njegovim rečima, sve to je iskorišćeno u filmu čija se premijera očekuje za nekoliko dana.

Hande Dogandemir je zaista prelepa dama koja ima isto godina kao Onur. Rođena je 22. novembra 1985. godine. dakle mlađa je nešto više od četiri meseca od Tune. U svojoj karijeri se pojavila u velikom broju uloga od kojih se svakako izdvaja ona u seriji Gunesi Beklerken.

Ostaje da vidimo da li između njih dvoje zaista postoji nešto više od prijateljstva ili je u pitanju još jedna dezinformacija turskih medija...

NOVO - Rejting turskih glumaca na listi IMDB 10.01.

 By: Milt-TV Exposed