Seriju Adim Farah / Zovem se Farah žele da gledaju fanovi širom sveta!

Projekat Adim Farah / Zovem se Farah, jedna od ambicioznih serija Fox TV-a, takođe je učestvovao na sajmu Mip TV održanom u Kanu, Francuska.

Seriju Adim Farah / Zovem se Farah žele da gledaju fanovi širom sveta!

Foto Credits: IMDB

Serija Adim Farah / Zovem se Farah u kojoj glume Engin Akyurek i Demet Ozdemir, već neko vreme je na dnevnom redu u okruženju društvenih medija u mnogim zemljama sveta.

Postojala je široka podrška na društvenim mrežama da se serijal Adim Farah sastane sa emiterima iz različitih zemalja na sajmu Mip TV. Vest iz Kana sa nestrpljenjem iščekuju i obožavaoci dvoje poznatih glumaca.

Na tviter okruženju se sprovodi sjajna interakcijska kampanja o seriji, koju je u inostranstvu prodao Calinos Entertainment. Pre svake nove epizode ove turske ​​serije, hiljade deljenja se prave na društvenim mrežama. Čak i ako projekat Adim Farah / Zovem se Farah dobija prosečne ocene u rejtingu, uspeva da svake srede bude serija o kojoj se najviše priča na društvenim mrežama. To pokazuje koliko je velika podrška publike ovoj seriji.

Takođe se očekuje da će projekat dobiti veliku pažnju na sajmu Mip TV i da će ga kupiti televizijski emiteri mnogih zemalja. Čak je i činjenica da je serija bila izložena u Kanu pomogla obožavaocima da pruže svoju podršku deljenjem hiljada postova. Još jedan izuzetan detalj je da ovu podršku uglavnom pokazuju ljubitelji serija van granica Turske.

Velika podrška

Dok domaći, turski pratioci serije nisu pokazali mnogo akcije u ovakvim situacijama, bila je izuzetna slika da su obožavaoci serije iz inostranstvu u svakom događaju na društvenim mrežama otkrivali osećaj „posedovanja“.

Ova podrška publike izvan Turske mnogo znači za TV seriju Adim Farah / Zovem se Farah da bude uspešna i u gledanosti, na društvenim medijima i na prodaji u inostranstvu.

Slična dešavanja su se desila u vezi sa projektima u kojima su u prošlosti učestvovali Engin Akyurek i Demet Ozdemir koji su bez dileme zaslužni za ovaj veliki uspeh.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Fanovi Murata Unalmisa nezadovoljni zbog situacije oko serije Gulcemal

By: TV Exposed