Sinem Unsal serijom Gizli Sakli otvara nova vrata u karijeri

Serija Gizli Sakli, koja se sredom uveče sastaje sa publikom na Fox TV-u, još uvek nije dobila dovoljno pažnje publike, iako ima efektnu i lepu priču. Sinem Unsal, koja deli glavnu ulogu sa Halitom Ozgurom Sarijem u detektivskoj humorističnoj seriji, imala je priliku da se na neko vreme udalji od svojih dramskih uloga uz zabavnu seriju.

Sinem Unsal serijom Gizli Sakli otvara nova vrata u karijeri

Foto Credits: Dizilah

Glumica, koja je dve sezone privukla veliku pažnju likom Nazli u veoma popularnoj TV seriji Mucize Doktor, potom je učestvovala u kratkoročnoj seriji pod nazivom Elbet Bir Gun.

Sinem Unsal, koja takođe privlači pažnju svojom lepotom, pokazala je snažan imidž u smislu pokazivanja da može uspešno da glumi u humorističnim serijama u projektu Gizli Sakli / Na tajnom zadatku.

Produkcije u kojima je glumica do sada glumila uvek su bili dramski projekti. Glumica, koja je na setove 2017. stupila sa serijom Coban Yildizi, skrenula je pažnju likom Gulsum u seriji Siyah Beyaz Ask. Sinem, koju smo gledali kao Sevgi u TV seriji Kizim, bila je zapažena 2019. godine sa projektom Mucize Doktor.

Glumica, koju po prvi put gledamo u njenoj šestogodišnjoj karijeri, u komediji, ovom ulogom pokazala je drugačiju stranu publici nakon dramskih projekata.

Možemo reći da će ime Sinem Unsal biti među glumicama koje će producenti u budućnosti ozbiljno razmatrati kada su u pitanju nove humorističke serije.

View this post on Instagram

A post shared by Sinem Ünsal (@sinemunsal)

NOVO - Gospodin Kerem Bursin

By: TV Exposed