Kerem Bursin o rivalstvu sa Canom Yamanom i braku sa Hande!

Turski glumac Kerem Bursin dao je novi intervju. U njemu je između ostalog rekao da je u pregovorima za novi projekat, a govorio je i o rivalstvu među kolegama.

Kerem Bursin o rivalstvu sa Canom Yamanom i braku sa Hande!

Foto Credits: Haberler

Kerem Bursin bi mogao uskoro da se pojavi u novoj seriji. Glumac je potvrdio da su pregovori u toku, ali u ovom trenutku nije mogao da otkrije detalje. Kako kaže u pitanju je veoma dobra serija. Ono što njega zanima je da priča u seriji bude interesantna.

Kako je priznao u intervjuu, bio je iznenađen pažnjom koju turski glumci privlače u drugim zemljama. Kada su ga upitali, da li je u Italiji postao rival Canu Yamanu po popularnosti, Kerem je rekao da on tu ne vidi bilo kakvu vrstu rivalstva. Generalno, smatra da je pogrešno da se njihova profesija gleda kao neko takmičenje. Svako ima svoju situaciju, bira svoj put i gradi svoju karijeru. Uspeh dođe svakom na svoj način. Svi imaju zajednički cilj da prezentuju svoju zemlju u inostranstvu i da ako mogu dodatno je proslave.

Kada su ga upitali za odnos sa Hande Ercel, Bursin je rekao da je sve sjajno. Njihova veza je još uvek na početku i srećni su na koji način se razvija. Kada je upitan za formalizovanje veze, odnosno brak sa koleginicom, Kerem Bursin je rekao da je još uvek rano da se o tome razmišlja.

NOVO - Odlične vesti za seriju Kurulus Osman

 By: Milt-TV Exposed