Pelihan Karahan se pridružila popularnoj seriji

Ime iznenađenja gostovaće u seriji Show TV-a Bahar Uyanmaya Hazir Misin | Bahar: Jeste li spremni da se probudite?, u produkciji MF Yapim.

Pelihan Karahan se pridružila popularnoj seriji

Foto Credits: Internet Haber

Uspešna glumica Pelin Karahan sastaće se sa publikom u novoj epizodi popularne serije, koja će biti prikazana sutra uveče.

Pelin Karahan, koji će uneti boju seriji koja je na dnevnom redu od dana kada je emitovana, daće život liku Sevde, koja boluje od otkazivanja bubrega.

Dok Bahar podržava Sevdu, koja će biti podvrgnuta operaciji transplantacije kao i ona, suočiće se i sa teškim procesom bolesti kroz koji je prošla.

Zanimljiv lik

Pelin Karahan je ime koje se već dugi niz godina pojavljuje u turskim TV serijama i filmovima.

Poznata glumica, koja je godinama postala popularna likom Asli u omladinskoj TV seriji Kavak Yelleri, takođe je dospela do široke baze obožavalaca likom Mihrimah Sultan u TV seriji Muhtesem Yuzyil.

Glumica, koja je nedavno privukla pažnju TV serijom Bir Zamanlar Kibris i digitalnom TV serijom Sebeke, glumila je i u filmu Guven Bana.

Karahan, od koje se očekuje da će dati značajan doprinos uspešnoj priči serije pod nazivom Bahar, ponovo će se sresti sa svojim fanovima na ekranu.

View this post on Instagram

A post shared by SERHAT ŞEN (@serhatsenn)

NOVO - Demet Evgar o razlozima uspeha serije Bahar!

By: TV Exposed