Selin Yeninci i dalje uživa popularnost stečenu serijom Bir Zamanlar Cukurova

Za glumicu Selin Yeninci, koja je rođena u Istanbulu 1988. godine, ističe se serija Bir Zamanlar Cukurova kao projekat u kojem je doživela skok u karijeri.

Selin Yeninci i dalje uživa popularnost stečenu serijom Bir Zamanlar Cukurova

Foto Credits: Internet Haber

Selin Yeninci, koja je pokazala sjajnu glumu sa likom Sanije u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova, koja je trajala 4 sezone, postala je poznata glumica kao rezultat širenja ove serije u mnogim zemljama sveta.

Yeninci je sada postala jedno od imena koje je proširilo svoju popularnost van Turske i nastavlja da dobija mnoge ponude u glumi.

Na ovom mestu treba podsetiti na značaj TV serije Bir Zamanlar Cukurova, koja je trajala 4 sezone i u kojoj se posebno ističe lik Sanije.

Popularnost u Italiji

Selin Yeninci, koja je postala popularno ime u Italiji, poslednji put se pojavila na ekranu 2022. godine sa serijom pod nazivom Annemizi Saklarken. Glumica, koja ove sezone još nije objavila novi projekat, još uvek oseća vetar uspeha koji je donela TV serija Bir Zamanlar Cukurova.

Na intenzivnu potražnju italijanskih fanova, Selin se još jednom istakla gostovanjem u programu Verissimo.

Uspešna glumica Selin Yeninci ponovo je učestvovala u programu Verissimo koji se emituje na najgledanijem italijanskom televizijskom kanalu Canale 5, u kome su, po zahtevu publike, učestvovali poznati glumci iz celog sveta.

Yeninci, koja se ponovo sastala sa svojim fanovima u Milanu, na pitanje poznate voditeljke programa Silvije Tofanin govorila je o svojim budućim projektima kao producent.

Sledeći gost Verissima, jednog od najgledanijih programa u Evropi i Italiji, je svetski poznata umetnica Dženifer Lopez.

NOVO - Uskoro nam stiže nova turska serija Mehmed Fetihler Sultani | Mehmed Sultan Osvajač

By: TV Exposed