Baris Arduc se priprema za novu ulogu (FOTO)

Turski glumac Baris Arduc pojaviće se u novoj sezoni veoma popularne turske serije. On će tumačiti glavni lik u hit istorijskoj seriji Uyanis Buyuk Selcuklu.

Baris Arduc se priprema za novu ulogu (FOTO)

Foto Credits: DiziCentral

Baris vrši pripreme za novu ulogu. Trenutno pohađa časove jahanja i kako je sam istakao veoma dobro se snalazi. Kako kaže glumac potrebno je da savlada još neke tehnike da bi mogao da na pravi način da tumači lik sultana Alparslana.

U novoj sezoni serije Uyanis Buyuk Selcuklu gledaćemo radnju koja se dešavala pre dešavanja iz prve sezone. Dakle, u retrospektivi. U novoj sezoni ime ove turske serije će dobiti i mali nastavak. Serija će se od sada zvati Uyanis Buyuk Selcuklu – Alparslanin Destani. U prevodu Buđenje Velikih Seldžuka – Legenda o Alparslanu. Time je stavljeno još jednom do znanja da je akcenat radnje u drugoj sezoni na sultanu Alparslanu, liku koji će u seriji tumačiti Baris Arduc.

Objava koju je Baris Arduc postavio na svoj zvaničan Instagram profil je za dan sakupila preko pola miliona lajkova. Evo i fotografije sa njegovog naloga.

View this post on Instagram

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs)

NOVO - Opustošeni rafovi zbog serije Camdaki Kiz / Devojka iza stakla!

By: Milt-TV Exposed