Uzbuđenje raste pred novu epizodu serije Camdaki Kız / Devojka iza stakla

Serija Camdaki Kız / Devojka iza stakla nastavlja da se susreće sa publikom na ekranu Kanala D četvrtkom uveče. Postoje veliki događaji u priči o seriji, koja je adaptirana iz knjige Gulseren Budayioglu i dostigla je veoma veliku bazu obožavalaca.

Uzbuđenje raste pred novu epizodu serije Camdaki Kız / Devojka iza stakla

Foto Credits: IMDB

Ova dešavanja u seriji Camdaki Kiz takođe duboko utiču na publiku. Burcu Biricik, koja tumači lik Nalan, naterala je milione gledalaca da dožive veoma različite emocije u prve dve sezone. Bilo je mnogo scena u kojima suze njenog lika nisu prestajale, bila je ponižena, prezrena, a ponos joj je bio slomljen. Ove scene su takođe izazvale širok talas reakcija na društvenim mrežama.

Serija Camdaki Kiz / Devojka iza stakla ispunjena je mnogim scenama koje izazivaju gledaoce da se preispituju u smislu njihove perspektive na život. Međutim, istaknuta situacija Hayrijevog lika kojeg igra Cihangir Ceihan u trećoj sezoni serije i njegovo zbližavanje sa Nalan dali su publici sasvim drugačiji osećaj. I pored mnogih trauma, poruka da u životu ima lepih trenutaka i uspomena, a da se i u najgorem trenutku može iznenada naći takva situacija, data je u TV seriji Camdaki Kiz. Zbližavanje koje je počelo između Hayrija i Nalan, srećna stanja ova dva lika takođe dovode publiku do činjenice da voleti i biti voljen menja ljude u trenu.

Naravno, tu su i novi problemi i uzbuđenja. Nalan je udata žena, a trenuci kada ih njen suprug Sedat uhvati u autu odvešće događaje na sasvim drugu tačku u 53. epizodi, koja će biti emitovana u četvrtak, 20. oktobra.

View this post on Instagram

A post shared by Camdaki Kız (@camdakikiz)

NOVO - Dok čekamo njen novi projekat, Melis Sezen je potpisala još jedan ugovor

By: TV Exposed