Uskoro nam stiže nova turska serija Mehmed Fetihler Sultani | Mehmed Sultan Osvajač

Objavljen je trejler prve epizode ​​TV serije Mehmed Fetihler Sultani | Mehmed Sultan Osvajač, koja je najiščekivanija ove sezone i koja će osvetliti život Mehmeda Osvajača, jednog od najveličanstvenijih vladara otomanske istorije.

Uskoro nam stiže nova turska serija Mehmed Fetihler Sultani | Mehmed Sultan Osvajač

Foto Credits: Haberler

Obožavaoci Serkana Cayoglua sa nestrpljenjem čekaju novi projekat.

U projektu u kojem će biti ispričana priča o Mehmedu Fetihleru Sultaniju, poznatom kao najvažnijem sultanu Osmanskog carstva, Serkan Cayoglu kao da već očarava svoje obožavaoce svojom harizmom i uspešnom glumom.

Obožavaoci glumca nastavljaju da povećavaju uzbuđenje kako se bliži početak projekta tako što dele veoma pozitivne i česte komentare na društvenim mrežama.

Na fascinantnom tragu istorije: Mehmed Fetihler Sultani počinje… Mehmed Sultan Osvajač, jedna od najočekivanijih TV serija u Turskoj, odvešće publiku na fascinantno istorijsko putovanje.

Objavljen prvi trejler, uskoro će biti poznat datum početka serije

Objavljen je dugo očekivani trejler prve epizode ​​serije, koji će rasvetliti jedinstvene pobede Otomanskog carstva.

Serija Mehmed Fetihler Sultani | Mehmed Sultan Osvajač, koju je režirao Safak Bal, privlači pažnju svojom snažnom pričom. Sjajna produkcijska i glumačka predstava očekuje publiku u ovoj seriji koja govori o životu sultana Mehmeda i njegovoj epskoj priči punoj osvajanja.

Nestrpljivo iščekivani trejler prve epizode ​​poziva publiku u svet Otomanskog carstva, pun pravde i osvajanja. Pobednički put mladog osmanskog kana sultana Mehmeda, satkan njegovom inteligencijom i hrabrošću, održaće publiku prikovanu za ekran.

NOVO - Dogukan Polat kao loš momak u seriji Bir Sevdadir | To je ljubav

By: TV Exposed