Interesovanje za seriju Yargi se nastavlja!

Priča o seriji Yargi / Presuda koja se nedeljom uveče sastaje sa publikom na ekranu Kanala D, napreduje toliko snažno da fanovi ne žele ni da propuste nijednu jedinu scenu.

Interesovanje za seriju Yargi se nastavlja!

Foto Credits: IMDB

Ljubitelji serije Yargi, koji svake sedmice željno iščekuju nedelju uveče, pokušavaju da shvate šta može da se desi u novoj epizodi sa objavljenim trejlerima.

Druga sezona je već zagarantovana, a detalji priče ne smanjuju interesovanje publike kako se sezona približava kraju. U ovom trenutku dolazi do izražaja uticajno pero scenaristkinje Seme Ergenekon.

Oko svake epizode se postavlja isto pitanje. Kakva će iznenađenja napraviti scenaristkinja Ergenekon u novoj, ovaj put u 28. epizodi?

Najzanimljivije pitanje je da li će Ilgaz reći Ceylin istinu ili ne. Činarovo priznanje da je ubio Ceylininog oca nije laka odluka za Ilgaza. Očekuje nas dakle veoma zanimljiva epizoda serije Yargi / Presuda.

Video najava nove epizode, najavljuje epizodu koja će naterati publiku da doživi emotivne trenutke. U najavi u kojoj se otkriva Ceylinino uzbuđenje zbog nove kuće u koju će se preseliti sa Ilgazom, vredi napomenuti da Ilgazu teško pada zbog gorke istine koju zna.

Zanimljiva priča u seriji se nastavlja. U kom pravcu će sve otići – ostaje da vidimo.

NOVO - Hande Ercel ponovo privlači pažnju

By: Milt-TV Exposed