Hande Ercel ponovo privlači pažnju

Hande Ercel, koja je najveću pauzu u karijeri napravila zahvaljujući interesovanju za TV seriju Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata u inostranstvu, otputovala je u Italiju. Putovanje Hande učinilo je uspešnu glumicu prvom tačkom dnevnog reda na društvenim mrežama.

Hande Ercel ponovo privlači pažnju

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @gamze_ercel

Hande Ercel, koja se još uvek nije vratila na set nakon završetka TV serije Sen Cal Kapimi, u kojoj je tumačila glavnu ulogu sa Keremom Bursinom, nastavlja da glumi u reklamama kompanija čiji je brend. Lepa glumica se dogovorila i sa Disney plus digitalnom platformom ali za sada nema informacija o njenom novom projektu.

Po završetku serije Pokucaj na moja vrata, lepa glumica, koja je na dnevni red došla sa raskidom sa Keremom Bursinom, otputovala je u Italiju da podigne raspoloženje i odmori se. Ercel je na putovanju u Milano bila u pratnji svoje starije sestre Gamze. Fotografije koje su dve sestre podelile sa ovog putovanja postavile su poznatu tursku glumicu na vrh dnevnog reda društvenih mreža u mnogim zemljama sveta.

Obožavaoci koji su podelili fotografije koje je Hande Ercel snimila u Italiji i izrazili ljubav prema glumici učinili su Hande temom o kojoj se najviše priča na Tviteru. Hande je bila na dnevnom redu čak i na Filipinima.

Ercel je stekla ogromnu bazu obožavatelja u Italiji nakon svoje TV serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Serija je čak pretvorena u knjigu jedne italijanske izdavačke kuće. Knjiga je nakon objavljivanja dobila veliku pažnju.

NOVO - Aras Bulut Iynemli i Emma Watson u novoj seriji!

By: Milt-TV Exposed