Aras Bulut Iynemli i Emma Watson u novoj seriji!

Digitalna platforma Disney Plus planira ozbiljne investecije u Turskoj. Od ranije je poznato da je filmski plato koji se gradi u Turskoj plaćen čak 120 miliona dolara.

Aras Bulut Iynemli i Emma Watson u novoj seriji!

Foto Credits: Internet Haber

Disney Plus će lansirati svoju digitalnu platformu u Turskoj 14. juna ove godine. Ostaje da vidimo kada će serija Kacis koja će biti prva turska serija na ovoj platformi biti spremna za emitovanje. U međuvremenu, stigle su nove informacije o novim projektima.

Od sada, turske zvezde će učestvovati u Holivudskoj filmskoj industriji. Zbog toga nije iznenađenje ni to što će nekoliko svetskih zvezda raditi u turskim serijama. Takva situacija će biti i u novoj seriji Disney Plus digitalnoj platformi, koja će doneti priču o Mustafi Kemalu Ataturku, veoma važnoj istorijskoj ličnsoti u istoriji Turske.

Muziku za ovu novu seriju će pisati dobitnik oskara, poznati muzičar i kompozitor Hans Zimmer. Hans je radio muziku za svetske hitove Lion King, Prince of Egypt, Interstellar, Gladiator, Dune, Pirati sa Kariba i druge. Glavnu ulogu, lik Ataturka će tumačiti Aras Bulut Iynemli. Njegova partnerka će biti engleska glumica Emma Watson, fanovima poznata iz Hari Potera!

Snimanje kadrova na ovom projektu će započeti tokom leta, a očekuje se da serija bude emitovana u jesen 2023. godine, kada bude jubilej osnivanja Turske repubulike.

Režiser na seriji će biti Mehmet Ada Oztekin. Prva sezona serije o Mustafi Kemalu Ataturku će imati šest epizoda.

NOVO - Gun Akinci u seriji Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

By: Milt-TV Exposed