Gun Akinci u seriji Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

Turski glumac Gun Akinci pojaviće se u novoj televizijskoj seriji. Reč je o projektu koji počinje danas a nosi naziv Annenin Sirridir Cocuk /  Dete je majčina tajna.

Gun Akinci u seriji Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

Foto Credits: Dizilah

Gun Akinci imaće ulogu u novoj TV seriji koja ima zaista zanimljivu priču i kvalitetan glumački kadar. Njegov lik u seriji Annenin Sirridir Cocuk se zove Arda. Ostaje da vidimo koliko će Arda biti uticajan za radnju ovog projekta.

Uloge u novoj seriji Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna će tumačiti Irem Helvacioglu, Engin Ozturk, Selin Yeninci, Ahmet Varli, Olgun Toker, Demet Gul, Selim Erdogan, Sacide Tasaner, Mine Kilic, Birgul Ulusoy i drugi. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije NTC Medya.

Premijera ove nove serije je danas, u sredu 6. aprila. Reč je o televizijskoj seriji koja će biti emitovana na kanalu TV8.

Gun Akinci je rođen 21. septembra 1988. godine u Istanbulu. Reč je o zaista visokom (191 cm) i atraktivnom muškarcu. U dosadašnjoj karijeri se pojavio u tri projekta. Poslednji projekat na kom je radio je film Bir Dilek Tut. Reč je o filmu koji je u post-produkciji i čiji se datum premijere još uvek očekuje.

Poznat je po liku Cema u seriji Yasak Elma koji je tumačio u 13 epizoda. Prvu ulogu imao je 2017. godine u seriji Kirlangic Firtinasi u kojoj je glumio Yusufa Turaboglua.

Uloga u seriji Annein Sirridir Cocuk će mu biti četvrta u karijeri.

NOVO - Sinem Reyhan Kiroglu u novom projektu

By: Milt-TV Exposed