Sinem Reyhan Kiroglu u novom projektu

Turska glumica Sinem Reyhan Kiroglu potpisala je ugovor za rad na novoj televizijskoj seriji. Prenosimo o kojem projektu je reč.

Sinem Reyhan Kiroglu u novom projektu

Foto Credits: Internet Haber

Sinem Reyhan Kiroglu potpisala je ugovor za novu ulogu. Glumica će se pojaviti u novoj TV seriji koja nosi naziv Mevlana. U pitanju je istorijska serija u kojoj će biti ispričan život prvog sufi pesnika Mevlane. Glavnu mušku ulogu u projektu tumači Yusuf Cim. Sinem je postala upravo njegova partnerka u radnji ove nove turske istorijske serije. Snimanje serije se obavlja sa velikom pažnjom. Potvrđene su informacije da će snimanje kadrova na ovom novom TV projektu biti odvijano sve do leta.

Biće to peta uloga u karijeri mlade turske glumice Sinem Reyhan Kiroglu. Prethodna serija na kojoj je radila je Orta Kafa Ask. U njoj je glumila Selvi. Pre toga je tumačila lik Zeynep u tri epizode televizijske serije Sen Anlat Karadeniz. U toku 2019. godine glumila je i Banu u TV seriji Icten Sesler Korosu. Prvu ulogu imala je pre 7-8 godina u televizijskoj seriji Kaderimin Yazildigi Gun. U njoj se pojavila u svih pedeset epizoda.

Sinem je sada dobila šansu da svoje glumačko znanje pokaže u projektu koji se već dugo priprema i snima. Ostaje da vidimo kako će se snaći u svemu tome i da li će ova serija opravdati očekivanja.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama serija Mevlana će biti emitovana na jesen.

NOVO - Turska serija Hakim - Holivudske vibracije i detalji iz serije Yalanci

By: Milt-TV Exposed