Turska serija Hakim - Holivudske vibracije i detalji iz serije Yalanci

Dugo očekivana serija Hakim / Sudija upoznala je publiku svojom prvom epizodom u ponedeljak, 4. aprila. Prvi utisci su pozitivni.

Turska serija Hakim - Holivudske vibracije i detalji iz serije Yalanci

Foto Credits: DiziCentral

U seriji Hakim, adaptiranoj iz američke TV serije Your Honor, glumački kadar predvođen Erdalom Besickiogluom je veoma kvalitetan.

Serija Hakim / Sudija donosi priču o uvaženom i cenjenom sudiji, koji je godinama verovao u pravdu i donosio pravedne odluke. On postaje rastrgan između svoje savesti i pravde nakon što je njegov sin bio umešan u zločin. Nakon što je emitovana prva epizoda ove nove turske serije, TV kritičar Sina Kologlu napisao je članak na svom nalogu na društvenim mrežama.

Kologlu je u svom članku skrenuo pažnju na glumačku ekipu serije, skrenuo je i pažnju na činjenicu da su neke scene inspirisane Holivudom, i rekao: “Ozan (Fatih Berk Sahin) sin sudije odlazi u kupatilo da povraća. Ovo je uvezeni slučaj iz Holivuda. Azem (Yurdaer Okur) je neka  vrsta italijanske mafije. Sve to su više 'holivudske' vibracije."

Sina Kologlu je u svom članku takođe obratio pažnju na sličnosti serije Hakim sa serijom Yalanci / Lažljivac, koja je emitovana na kanalu Show TV:

„Kuća sa baštom u kojoj živi Yasemin, Denizova sestra iz TV serije Lažljivac, pripada sudiji Omeru i njegovom sinu Ozanu u projektu Hakimu. Doruk (Fatih Berk Sahin), sin Mehmeta Emira u seriji Yalanci, igra ulogu Ozana, sina sudije Omera u novoj seriji.”. 

NOVO - Oktay Kaynarca – Ispraviti grešku iz serije EDHO!

By: Milt-TV Exposed