Oktay Kaynarca – Ispraviti grešku iz serije EDHO!

Oktay Kaynarca, koji je ponovo postao fenomen sa projektom Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO), nakon serije Kurtlar Vadisi / Dolina vukova, najavio je da će učestvovati u industriji sa svojim producentskim identitetom.

Oktay Kaynarca – Ispraviti grešku iz serije EDHO!

Foto Credits: Dizilah

Oktay Kaynarca, koji će zajedno izvoditi i glumu i produkciju u novoj TV seriji, postao je partner producentske kuće Guzel Adamlar sa svojim prijateljima Onurom Tanom i Seyfijem Sahinom.

Prvi projekat ove kompanije biće i veoma efektna akciona serija sa Oktayem u glavnoj ulozi. Kaynarca je svojim fanovima, koji su bili potišteni iznenadnim ukidanjem TV serije EDHO, uputio lepu poruku: „Pravimo seriju koja će biti lokomotiva nove sezone.”

Mnogi ljubitelji turskih serija se od tada pitaju kakav će projekat proizaći iz ambicioznog govora glumca. Počele su da stižu razne informacije koje potvrđuju ovu Oktayevu izjavu.

Nova serija, koja će se izdvojiti kao porodična priča, trebalo bi da počne u septembru. Za seriju, čije pripreme traju već neko vreme, osim Oktaya Kaynarke još nema članova glumačke ekipe, kasting tek sledi.

Jedna od retkih ali ujedno i najvažnijih grešaka serije EDHO je to što je to bila muška serija. Oktay Kaynarca se takođe dugo žalio na nedostatak ženskih glumaca. U svojoj novoj seriji, glumac je tražio korake da ispravi ovaj nedostatak. Navodi se da Alikan Yaras i Yusuf Reha Alp, koji su napisali scenario, takođe rade na snažnoj ženskoj strani priče.

NOVO - Serkay Tutuncu se priprema za šansu karijere!

By: Milt-TV Exposed