Burak Deniz putuje u Italiju zbog snimanja nove serije

Serija Marasli sa Burakom Denizom i Alinom Boz u glavnim ulogama je osvojila srca mnogih. Projekat ima dobar rejting i dobiće po svemu sudeći još jednu sezonu.

Burak Deniz putuje u Italiju zbog snimanja nove serije

Foto Credits: Bugun Kocaeli Gazetesi

Konačna odluka o drugoj sezoni tog projekta se i dalje očekuje. U mnogome će dalja sudbina zavisiti od rejtinga koji serija Marasli ostvari u poslednjim epizodama prve sezone. Po završetku aktuelne sezone serije Marasli, Burak neće odmarati. Glumac 15. juna putuje u Italiju da bi radio na seriji čiji je režiser Ferzan Ozpetek. Serija nosi naziv Le Fate Ignoranti a biće emitovana na Disney Plus digitalnoj platformi. Deniz će u ovom projektu tumačiti lik fotografa Asafa. Njegov lik će se pojaviti u četvrtoj epizodi te serije. Tada se radnja serije seli u Istanbul gde snimanje poslednje epizode ovog projekta počinje 28. jula. Turska glumica Serra Yilmaz će tumačiti lik ujne Burakovog lika u seriji.

Dakle, fanovi ne moraju da brinu o karijeri njihovog omiljenog glumca. Burak Deniz iz godine u godine napreduje i izrasta u pravog superstara.

NOVO - Tuba Buyukustun – nova veza ili novi trač?!

 By: Milt-TV Exposed