Serenay Sarikaya je i pesmom privukla pažnju u seriji Aile

Šesta epizoda serije Aile / Porodica naišla je na publiku u utorak uveče i ponovo su došli veoma uspešni rezultati u gledanosti.

Serenay Sarikaya je i pesmom privukla pažnju u seriji Aile

Foto Credits: Internet Haber

Serija Aile, koja je osvojila prvo mesto u grupama AB i ABC1, nalazi se na petom mestu u total kategoriji rejtinga.

Najzanimljivija scena u 6. epizodi serije bila je pesma koju je Devin pevala. Devinova pesma je predstavljena u trejleru, a neke poruke su podeljene pre 6. epizode ​​serije.

Obožavaoci Serenay Sarikaye takođe su željno iščekivali ovu scenu. Da, scena je bila prelepa i privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama. Publika je podelila hiljade postova o tome koliko je Serenay Sarikaya bila uspešna ne samo svojom glumom, već i izvođenjem pesme.

Poznata glumica na Tviteru postala je jedno od imena o kojima se najviše pričalo. Međutim, da istaknemo da i gledaoci imaju zamerke i bes.

Šta je bilo sa celom pesmom?!

Trenuci kada je Serenay Sarikaya pevala bili su kratki. Drugim rečima, mislilo se da je u trejleru emitovan kratak deo željno očekivane scene, a očekivalo se da ona otpeva celu pesmu.

Nakon što je ova scena bila prekratka, publika je komentarisala na društvenim mrežama da je ovoga puta ljuta na producentski tim serije Aile / Porodica.

Publika, koja je ostavljala komentare „Molimo vas da podelite ceo studijski snimak“, nezadovoljna je zbog činjenice da su ti trenuci kada je Serenay Sarikaya pevala bili skraćeni.

NOVO - Demet Ozdemir potvrdila da se razvodi!

By: TV Exposed