Seray Kaya veruje u uspeh serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

U saopštenju koje je objavio ATV TV, navodi se da će prva epizoda serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla biti emitovana u ponedeljak, 5. septembra.

Seray Kaya veruje u uspeh serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

Foto Credits: IMDB

Tako je postalo jasno da će serija u novoj sezoni parirati projektima Yasak Elma / Zabranjena jabuka i Alparslan Buyuk Selcuklu. Glavni glumci Seray Kaya i Berk Oktay su veoma uzbuđeni i sa nestrpljenjem očekuju izlazak prve epizode ​​serije. Prvi delovi snimanja serije Bir Kucuk Gun Isigi odvijali su se u italijanskim gradovima Bolonji i Veneciji. Ekipa serije se kasnije vratila u Istanbul i tamo nastavila snimanje.

Seray Kaya, koja je igrala glavnu ulogu u seriji Mahkum / Zatvorenik prošle sezone i otišla pre finala sezone ovog projekta, rekla je u svojoj prvoj izjavi o svojoj novoj seriji: „Naša osećanja su obostrana, i mi smo veoma uzbuđeni. Zaista brojimo dane da upoznamo našu publiku.”.

Ispostavilo se da lik Elif, koja je srećno udata u priči serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, uopšte nije ono što je mislila kao rezultat tajni koje su se pojavile nakon iznenadne smrti njenog muža. Počeće potpuno novi period u Elifinom životu kada sazna neočekivane stvari.

Seray Kaya je sigurna da će priča serije biti impresivna. Glumica je rekla:

„Verujem da će svako pronaći nešto vezano za sebe kada pogleda seriju i pronaći nešto zajedničko iz sopstvenih priča. Nadam se da će im se Elif mnogo dopasti. Nadam se da će podeliti sve kroz šta je Elif prošla i podeliti ovaj bol sa njom. Dolazimo sa jako dobrom pričom, veoma verujem u to zajedno sa mojim kolegama i svim saradnicima.”.

View this post on Instagram

A post shared by Seray Kaya (@seraykaya)

NOVO - Sevda Erginci o anksioznosti kod glumaca

By: TV Exposed