Serkay Tutuncu se priprema za šansu karijere!

Serkay Tutuncu, koji je rođen u Izmiru 1991. godine, nije imao priliku da bude najdominantniji lik, odnosno u glavnoj ulozi, iako je do sada učestvovao u raznim projektima. Sada dobija šansu karijere.

Serkay Tutuncu se priprema za šansu karijere!

Foto Credits: DiziCentral

Glumac, koji je 2018. godine imao svoju premijeru u svetu glume, pokazao se u važnim projektima u svojoj četvorogodišnjoj karijeri. Glumac, koji je dao život jednoj od sporednih uloga sa likom Volkana u seriji Afili Ask, bio je i u sporednoj, ali zapaženoj ulozi Ozana u popularnoj seriji Bay Yanlis / Gospodin Pogrešni.

Serkay Tutuncu, koji je privukao pažnju likom Ilkera u seriji Masumiyet nedavno je igrao glavnu ulogu sa poznatim imenima u projektu Bein Connect digitalne platforme pod nazivom Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život. Međutim, Serkay nije bio taj koji u projektu prednjači i “vuče” seriju.

TV serija pod nazivom Kiraci / Stanar koja je počela da se priprema za Fox TV, imaće drugačije značenje u karijeri glumca. Ne bi bilo pogrešno reći da će serija Kiraci, koju režira Jusuf Pirhasan, prekretnica u karijeri ovog glumca.

Projekat, koji potpisuje MF Production, uključuje izuzetne glumce kao što su Dilan Cicek Deniz, Bennu Yildirimlar, Ozlem Tokaslan, Ruhi Sari, Ruchan Caliskur, Beyti Engin i Umut Kurt. Televizijska serija Stanar će kako se piše u Turskoj impresionirati publiku i svojom pričom i glumačkom postavom.

NOVO - Turske internet serije – Rejting na IMDB 05.04.

By: Milt-TV Exposed