Glumci serije Uvey Anne / Maćeha obećavaju drugačiju priču

Ezgi Senler, koja se vratila na set sa TV serijom Uvey Anne / Maćeha, doživljava veliko uzbuđenje zbog svog novog projekta.

Glumci serije Uvey Anne / Maćeha obećavaju drugačiju priču

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je imala trenutke pune akcije sa likom Pinar u TV seriji Teskilat / Organizacija, sada je u glumačkoj ekipi potpuno nove dramske serije.

Ezgi Senler je napomenula da je serija Uvey Anne / Maćeha u kojoj glume Kutsi, Asli Tandogan i Hazal Filiz Kucukkose imala veliki uticaj na nju kao priča i rekla:

„Snimamo sa zadovoljstvom i jedva čekamo da je gledamo.“.

Poznati glumci serije kažu da im je scenario veoma drugačiji i dobar. Iz ovih reči se razume da će serija Uvey Anne biti sasvim drugačija serija od romantičnih ili komedijskih produkcija koje će se reflektovati na ekranu tokom letnjeg perioda.

Upečatljiva priča

Hakan Eratik, jedno od iskusnih imena u timu serije, rekao je:

„U početku mi se svidela priča i bila mi je veoma upečatljiva. Mislim da će se svideti gledaocima ATV-a. Zato što je to zaista upečatljiva priča koja predstavlja delove iz stvarnog života.”.

Bengu Ergin, koja se ističe kao jedna od uticajnih glumica serije Uvey Anne / Maćeha, čija je prva epizoda emitovana u ponedeljak, 20. juna, govorila je o svojim osećanjima sledećim rečima:

„Veoma sam uzbuđena što po prvi put radim sa ovim rediteljem i scenaristom, jer sam započela posao sa veoma energičnim timom i zato što sam oživela veoma poseban lik.”.

View this post on Instagram

A post shared by Üvey Anne (@uveyannedizi)

NOVO - Baris Falay je srećan zbog serije Omer

By: TV Exposed