Ibrahim Celikkol i Demet Ozdemir u pregovorima za novi projekat!

Kompanije Disney Plus je definitivno rešila da okupi sve moguće superstarove turske glume na jednom mestu. Najnovija meta su Ibrahim Celikkol i Demet Ozdemir.

Ibrahim Celikkol i Demet Ozdemir u pregovorima za novi projekat!

Foto Credits: Dizilah

Disney Plus, odnosno ljudi koji predstavljaju ovu digitalnu platformu u Turskoj ne staju. Broj glumaca sa kojima pregovaraju je iz dana u dan sve veći. U pitanju su sve zaista veoma kvalitetni i popularni turski glumci. Poslednji u nizu glumaca koji su otpočeli pregovore sa ovom platformom su Demet Ozdemir i Ibrahim Celikkol. Oni su kako saznajemo, pozitivno reagovali na ponuđene ponude.

Pre njih dogovor sa ovom digitalnom platformom je postiglo nekoliko zaista poznatih imena turske glume. Prema informacijama koje dolaze iz Turske, Elcin Sangu je poslednja u nizu glumaca koja je i zvanično potpisala ugovor za rad na ovoj digitalnoj platformi.

Pre nje to su učinili Engin Akyurek i Irem Helvacioglu (već rade na seriji Kacis), Can Yaman, a prema nekim informacijama blizu te odluke je i Hande Ercel. Takođe, još jedna glumica se pominje u vezi sa Disney Plus digitalnom platformom. U pitanju je Cemre Gumeli, koja navodno ima novi projekat, a prema nekim tvrdnjama u pitanju je jedna od novih serija pomenute digitalne platforme.

Blizu dogovora za jednu od novih serija ove digitalne platforme su i Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan. Kerem i Hafsanur bi ako prihvate bili glavni glumci u još jednoj od novih serija kompanije Disney Plus.

Njihovim putem bi vrlo lako mogli da krenu Demet Ozdemir i Ibrahim Celikkol. Da li bi voleli da ih gledate kao par u nekoj novoj seriji? Pišite nam u komentarima

NOVO - Turski glumac Ali Ersan Duru se vraća novim projektom

 By: Milt-TV Exposed