Ismail Demirci u glavnoj ulozi u novoj TV seriji

Turski glumac Ismail Demirci ostavio je snažan utisak svojim uspešnim nastupom u TV seriji Kuzey Yildizi, koja je prošle sezone završena. Glumivši u glavnoj ulozi serije sa Aslihan Guner, glumac je pokazao svoje talente i stekao veliku bazu obožavatelja.

Ismail Demirci u glavnoj ulozi u novoj TV seriji

Foto Credits: IMDB

Pored toga očekuju ga lepi trenuci u privatnom i poslovnom životu. Ismail Demirci, koji je oženjen Hande Soral. Glumac, uveliko se priprema da postane otac. Glumac je uzbuđen što će se njegova supruga, koja je u 7,5 meseci trudnoće, uskoro poroditi.

Par, koji se venčao 2017. godine, čeka dečaka i ostalo je samo nekoliko nedelja do porođaja. Ismail i Hande su na društvenim mrežama objavili da će se njihova beba zvati Ali. Ismail Demirci takođe doživljava uzbuđenje zbog nove serije.

Glumac, koji je rođen u Ankari 1984. godine, igrao je lik Engina u TV seriji Yalancilar ve Mumlari ove sezone, nakon serije Kuzey Yildizi. Međutim, ova serija je trajala samo 5 epizoda.

Ismail Demirci, koji se takođe prošle godine pojavio kao gostujući glumac u digitalnoj seriji Bonkis, već se neko vreme odmara. Sada je vreme za novi posao. Njegova nova serija nosi naziv Kapimdaki Dusman. Za produkciju ovog projekta će biti zadužena kompanija Medyapim, a serija će biti emitovana na kanalu Fox TV.

Za seriju koju priprema iskusni reditelj Murat Ozturk, glumci su započeli i probe. Partnerka Demircija u ovoj seriji će biti Hatice Sendil.

Serija Kapimdaki Dusman se izdvaja kao priča o izdaji, a Ismail će u njoj glumiti Doruka. Hatice Sendil će tumačiti lik Ceyde. Detaljniji opis radnje ove nove turske serije će biti poznat vrlo brzo.

NOVO - Nastavaljaju se pohvale za tursku seriju Yargi / Presuda

By: Milt-TV Exposed