Subotom samo serija Yan Oda | Susedna soba povećava gledanost

Epizoda 131 popularne turske serije koja se emituje na TRT 1, Gonul Dagi, koja je na vrhu svake nedelje od prvog dana kada je bila na ekranu, takođe je i u petak bila prva u svim kategorijama rejtinga u Turskoj.

Subotom samo serija Yan Oda | Susedna soba povećava gledanost

Foto Credits: IMDB

TV serije Kardeslerim i Gonul Dagi su i nakon nekoliko sezona i dalje na ekranu subotom uveče.

Pored toga, publici su od nedavno dostupne i TV serije Yan Oda | Susedna soba i Korkma Ben Yanindayim | Ne boj se, sa tobom sam. Podsetimo i da je serija Kanala D Uc Kiz Kardes | Tri sestre takođe promenila dan u subotu uveče.

Serija Gonul Dagi i dalje je prva u svim kategorijama publike, iako je njena gledanost blago opala u odnosu na prošlu nedelju.

Dobra šansa za projekat Yan Oda

TV serije Kardeslerim, Korkma Ben Yanindayim i Uc Kiz Kardes takođe su pretrpele gubitak gledalaca.

Međutim, primećuje se da novi projekat Star TV-a pod nazivom Yan Oda | Susedna soba povećava broj gledalaca u odnosu na prošlu nedelju. Mora se reći da je gledanost serije Yan Oda, koja uključuje imena kao što su Caner Cindoruk, Sevval Sam, Melek Baykal, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran i Derya Pinar Ak, ispod proseka i da je još uvek veoma težak put pred projektom.

Ova situacija pokazuje i da postoji velika verovatnoća da će se rejting serije Susedna soba povećati u budućnosti. Serija Gonul Dagi nastavlja svojim putem čvrstim koracima, dobijajući veoma dobre ocene čak i u svojoj četvrtoj sezoni pored pada rejtinga, ali ostali rivali nisu baš u zavidnoj poziciji.

View this post on Instagram

A post shared by Yan Oda (@yanodaresmi)

NOVO - Baris Arduc planira da se vrati na setove u narednih mesec ili dva!

By: TV Exposed