Gulcin Santircioglu o glumi

Gulcin Santircioglu, koja je rođena u Izmiru 1977. godine, provela je poslednju sezonu sa likom Ifakat Korhan u TV seriji Yali Capkini.

Gulcin Santircioglu o glumi

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja je ovom ulogom postala jedno od imena o kojima se tokom sezone najviše pričalo, a koja je izazvala veliko priznanje svojih fanova, napravila je dobar posao za karijeru u uticajnoj TV seriji u kojoj je igrala.

Gulcin Santircioglu, koja je rekla da ju je čak i jedan čin njenih iskusnih kolega na snimanjima naučio mnogo čemu uprkos tome što je studirala na konzervatorijumu, takođe je skrenula pažnju rekavši:

„Niko se ne trudi za mene.”.

Uprkos tome što je diplomirala na Odseku za scenske umetnosti i opersko pevanje Univerziteta Dokuz Eylul, poznata glumica je izjavila da je njeno iskustvo na setu bilo mnogo veće nego u školi.

U industriji već 18 godina

Poznata glumica, koja je u industriji od 2005. godine i poznata je po liku Hatice u TV seriji Elveda Rumeli; pojavila se i u ambicioznim projektima kao što su Bir Cocuk Sevdim, Kara Ekmek, Dirilis Ertugrul i Hercai.

Santircioglu, koja je zadovoljna što je deo tima koji je ostavio trag u sezoni sa TV serijom Yali Capkini, takođe je kandidatima za glumu na dogadjaju na kojem je prisustvovala nedavno ispričala svoja iskustva i objasnila da studiranje na konzervatorijumu nije obavezno:

„Ja sam osoba koja voli da istražuje i bude samodovoljna. Igrala sam sa veoma lepim imenima. Vrlo sam srećna zbog toga. Jedna njihova akcija na setu vredela je kao 5 godina konzervatorijuma. Ne mislim da ne treba da idete u školu ali uči se svuda. Moje studiranje je bilo u za mene teškom trenutku. Konzervatorijum znači odnos između majstora i šegrta. Koliko je majstora ostalo u školama, takođe je predmet rasprave.”.

NOVO - Počeo snimanje novog turskog projekta Ask Sanati / Umetnost ljubavi

By: TV Exposed