Sinan Akcil i Burcu Kiratli se (ponovo) razvode

Stigle su nove vesti o privatnom životu turske glumice Burcu Kiratli. Možda će nekom zvučati kao stare vesti, ali nisu, u pitanju su nove informacije.

Sinan Akcil i Burcu Kiratli se (ponovo) razvode

Foto Credits: Internet Haber

Burcu Kiratli se razvodi od Sinana Akcila, ponovo. Njih dvoje su već bili u braku, pa su se razveli i nakon toga opet venčali. Sada se po drugi put razvode.

Burcu i Sinan su u februaru prošle godine po drugi put stupili u brak, ali očigledno da im to baš i nije bila dobra ideja, s obzirom da se ponovo razvode nepunih godina dana nakon toga. Razlozi nisu objavljeni, samo informacija da je glumica već podnela zahtev za razvod braka.

Da li je ovo konačan razvod ili nas možda ponovo čeka neko pomirenje u budućnosti, zaista više niko ne može ni da nagađa. Kada su Kiratli i Akcil u pitanju, sigurno je samo da ništa nije sigurno.

Kada je karijera Burcu Kiratli u pitanju tu je ipak mnogo toga sigurnije i poznatije. Glumica će se u narednom periodu periodu pojaviti u filmu 7 Melek / 7 Andjela. Burcu u ovom projektu koji je snimljen tumači članicu specijalnih jedinica turske vojske. Datum premijere ovog filma se očekuje ubrzo.

NOVO - Čak deset novih turskih serija od jednom na digitalnoj platformi Disney Plus?!

 By: Milt-TV Exposed