Čak deset novih turskih serija od jednom na digitalnoj platformi Disney Plus?!

O ulasku kompanije Disney Plus na tržište turskih serija se sve više piše i priča. Prema novim tvrdnjama, ova digitalna platforma će se predstaviti ne jednom, dve ili tri, već sa deset novih serija!

Čak deset novih turskih serija od jednom na digitalnoj platformi Disney Plus?!

Foto Credits: Internet Haber

Disney Plus definitivno ima veoma ozbiljne planove kada su u pitanju turske serije. Već je bilo reči o tome da žele da krenu putem Netflixa i da osvajaju nova tržišta, ali utisak je da imaju potpuno drugačiju taktiku za to.

Netflix je u Turskoj odradio sjajan posao serijom The Protector, koja im je otvorila vrata za nove projekte. Ljudi iz Disney-a imaju potpuno drugačiji plan i ideju kako da osvoje što veći broj pretplatnika u Turskoj, ali i širom sveta. Oni će gledaocima turskih serija predstaviti čak deset serija od jednom! U svakoj od njih će se prema najavama naći barem jedan superstar. Vest o tome potvrdio je i poznati bloger Dedikoducu Cocuk.

Od ranije je poznato da Disney Plus već priprema jednu novu tursku seriju. U pitanju je projekat Kacis u kom će glavne uloge tumačiti Engin Akyurek i Irem Helvacioglu. Od nedavno je poznato i da će Can Yaman glumiti u njihovoj novoj seriji. U pitanju je projekat kompanije Ay Yapim koji će okupiti ljude koji su stvorili seriju Ezel. Najnoviji član ekipe koja će raditi na ovom projektu je režiser Uluc Bayraktar.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, Hande Ercel, Pinar Deniz i Elcin Sansu su takođe potpisale ugovore sa ovom digitalnom platformom.

Pored njih poznato je da su u toku pregovori kompanije Disney Plus i Kerema Bursina, kao i to da je jedan od novih projekata, tačnije glavna uloga u njemu ponuđena i Halitu Ergencu.

Zaista veoma ozbiljna imena i pravi superstarovi turske glume.

NOVO - Deset miliona za tursku seriju Destan / Legenda!

 By: Milt-TV Exposed