Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo postavila novi rekord

Netflixova najnovija turska serija, Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, nastavlja nizati veliki uspeh jedan za drugim. Serija Maslinovo drvo, koja se pretvorila u priču koja do sada nije bila obrađena, ovog puta je postavila rekord koji je teško oboriti.

Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo postavila novi rekord

Foto Credits: IMDB

Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, u kojoj glume Tuba Buyukustun, Murat Boz, Firat Tanis, Seda Bakan, Riza Kocaoglu, Boncuk Yilmaz, Demirel i Serkan Altunorak, privukla je veliku pažnju kako svojom pričom, tako i glumom. Ova turska serija, koja u svoju priču prenosi porodičnu sekvencu, koja nikada nije obrađena ni u jednoj TV seriji ili filmu, gledala je publika ne samo iz Turske već i iz celog sveta.

Projekat Zeytin Agaci, čije je snimanje obavljeno u Ayvaliku prošle godine, postigao je mnogo uspeha od dana objavljivanja. Svako najnovije dostignuće je upečatljivo. Prema Netflixovim podacima, serija Maslinovo drvo je oborila rekord sa 88,5 miliona sati gledanja od objavljivanja 28. jula. Serija je premašila sve turske serije koje su se do sada emitovale na Netflixu.

Podsećamo, Nuran Evren Sit u ovoj seriji priča priču o tri prijateljice. Kada jednoj od njih dijagnostikuju karcinom, u njihove živote ulazi porodična grupa, terapijski metod za koji nikada ranije nisu čuli. Posle toga, nijedan njihov život neće biti isti kao pre. Porodična postava, koja do sada nikada nije bila pokrivena, učinila je da serija napravi veliki uticaj ne samo u Turskoj već i u inostranstvu.

NOVO - Cemre Baysel se emotivno oprostila od važnog člana serije Senden Daha Guzel

By: TV Exposed